[an error occurred while processing this directive]

 

Info & Regler  


Svara på 16 frågor, en för varje dag, samt en utslagsfråga. Under hela OS kan du sedan se hur det går för dig och alla andra. Topp-listan uppdateras varje dag.

Man kan välja om man vill satsa 50 kronor och därmed chans att vinna potten eller om man bara vill vara med för ”kul” och bevisa att man är bäst.

1. Anmälan skall ske senast kl 18:00 den 27 juli

2. Man kan välja om man vill satsa 50 SEK och därmed chans att vinna potten eller om man bara vill vara med för ”kul”.

3. Vill man tävla om potten skall betalning ske senast den 27 julii till Marcus Grindange, kontant eller till Danske Bank 1337 - 0885 360 . Vid betalning via bank, skriv ditt namn i meddelanderutan - inte bara OS-tips eller liknande.

4. Vinnaren får 50% av potten, tvåan 30% och trean får 15%.

5. Om fler tävlande har samma antal rätt avgör utslagsfrågan, närmaste svar vinner. Om även svaren på utslagsfrågan är lika vinner den som anmält sig tidigast.

6. Det går ej att ändra sin tipsrad i efterhand

7. En person får bara registrera en tipsrad.

8. Det resultat som presenteras efter en tävling eller match gäller. Diskningar, pga doping eller annat fusk, som redovisas senare tas ej hänsyn till.

9. Om oklarheter om en tävling, ett resultat eller ett svarsalternativ uppstår kan den strykas och ej räknas med i tävlingen.

10. Om en tävlande inte kommer till start är fortfarande frågan giltig. (Om tex Therese Alshammar inte kommer till start på 50 m fritt pga sjukdom, så är alternativet ”Når inte final" korrekt.)

11. Endast vänner, bekanta och arbetskamrater till Marcus Grindange får delta.Index
Till sidans topp

Sidans topp

Kommentarer
Kommentarer

Senast uppdaterad: 2012-07-01


eXTReMe Tracker
 
 

Untitled Document